Скандал з Оленою Шуляк та бійцем ЗСУ, із Слуги народу почали виходити нардепи — це дніщє

Народна депутатка Галина Янченко написала заяву на вихід із партії «Слуга народу» через вчинок голови партії Олени Шуляк, яка прийшла в лікарню до бійця Олега Симороза, що критикував її законопроєкт щодо містобудування.

Олена Шуляк
Олена Шуляк

«Вчинок Олени Шуляк по відношенню до пораненого бійця — це дніщє. Прийти до захисника в госпіталь, не щоб провідати, не щоб підтримати, — а щоб поз’ясовусати стосунки щодо її корупційного законопроекту — це плювок в обличчя всім нашим воїнам, всім волонтерам, всім, хто ризикує своїм життям на передовій заради перемоги нашої країни. Людина, яка обіймає державну посаду, не має на таке права! Від слова взагалі.», — сказано в повідомленні.

За словами Галини Янченко, це, на жаль, далеко не перший негідний вчинок О. Шуляк.

«Вона і раніше дозволяла собі оббріхувати волонтерів, шантажувати депутатів і зневажати колег. Перебувати в одній партії з Шуляк — це толерувати таку огидну поведінку. Написала заяву про вихід з партії «Слуга народу», — резюмує нардеп.

Нагадаємо, що Верховна Рада під час пленарного засідання 13 грудня ухвалила у другому читанні та в цілому законопроєкт 5655 про реформування сфери містобудівної діяльності. «За» проголосували 228 народних депутатів.