Україна має вичистити політичні коридори від брудних російських штанів — Микола Голомша

Україна має вичистити політичні коридори від депутатів ОПЗЖ.

Микола Голомша
Микола Голомша

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив перший заступник Генерального прокурора України в 2014-му році Микола Голомша.

«ОПЗЖ — це п’ята колона москви. Це люди, які зайшли за кошти москви. Канали, які викупила ця політична сила постійно ретранслювали антиукраїнський контент. Все це вилилося у жахливу агресію проти України. Вважаю, що має бути переслідування. Адже всі, хто з екранів телебачення вів антиукраїнську риторику мають підпадати під статтю 111 КК України. Адже інформаційна політика на користь ворогу. Тож невідворотність покарання — один з принципів правосуддя. Цей принцип повинен бути задіяний по відношенню до ОПЗЖ», — каже експерт.

За його словами, не дивлячись на те, що партію ОПЗЖ заборонили, депутати перефарбовуються.

" Тому мають бути зміни та доповнення до закону, які повинні передбачати, що такі люди не повинні бути допущені до влади. Ми маємо вичистити політичні коридори від брудних російських штанів. Також УПЦ мп має бути названа російською православною церквою. Також вона має покинути територію наших заповідних зон. За 30 років нашої незалежності росія весь час колобарувала нашу владу. Заводила своїх людей нам до влади та приватизувала наші стратегічні об’єкти. Вона дала можливість зайти злочинцям у великий бізнес та смикала ними, як маріонетками", — підкреслив експерт.

Він зазначив, що правоохоронці мають розібратися, хто дає ворогу координати енергетичних об’єктів України. Крім того, президенту Зеленському треба зробити серйозну ротаційну кадрову перестановку.

«Треба, щоб об’єктивно та незалежно запрацювала Рада безпеки оборони. Саме Радбез має доповідати Президенту реальний стан справ», — підкреслює експерт.