На Львівщині розкрито збут контрабандних електронних цигарок на 15 млн грн

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури викрито групу осіб за фактом збуту контрабандних підакцизних товарів (ч. 1 ст. 199, ч. 1 ст. 204 КК України).

На Львівщині розкрито збут контрабандних електронних цигарок
На Львівщині розкрито збут контрабандних електронних цигарок

За даними слідства, троє місцевих мешканців займались збутом електронних цигарок через телеграм-канали, а також — через магазини оптово-роздрібної торгівлі.

Під час обшуків у приватних складських приміщеннях було виявлено та вилучено більше 47 тис електронних приладів для паління на загальну суму понад 15 млн грн.

Слідчі дії тривають. Вирішується питання щодо призначення ряду експертиз та повідомлення про підозру учасникам угруповання.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють детективи теруправління БЕБ Львівської області за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше на Львівщині було вилучено такої ж продукції на 10 млн грн.