Київ перетворюється на шанхай, на Позняках забудують останню зелену зону (ФОТО)

В Києві у житловому масиві Позняки забудують останню зелену зону, поруч з метро, де діти катаються на санчатах.

На Позняках забудують останню зелену зону
На Позняках забудують останню зелену зону

Про це 2 січня повідомляють обурені кияни у соцмережах.

«Забудова останнього клаптика зеленої зони транспортної розв'язки Григоренка/Бажана. Зрада чи перемога?», — пише користувач мережі Владислав Фришко.

Обурені кияни у коментарях до публікації нарікають на корупцію та свавілля місцевої влади.

«Закатають в асфальт залиють бетоном та будемо ходити на шопінги. А парки з деревами нікому тут не потрібні, тим паче лавочки на яких просто просиджують люди штани. Шановні, поки буде попит на те недорозуміння що будується доти будуть знищувати зелені зони. Або потрібно створювати народний контроль, та контролювати усі забудови, що будується та де будується. Адже усі розуміють, що чинушки розпродають ділянки, щоб потім собі побудувати маєтки у зелених недоторканих зонах, або взагалі десь на лазурних берега», — пише користувач Александр Дмитриенко.

«А тут колись мій син катався на санчатах… І це було єдине місце на Позняках, де взимку було можливо покататися. Якщо кваліфікації головного архітектора вистачає тільки погоджувати будівництво луриків та туалетів для всяких пройдисвітів, батькам з дітьми необхідно буде їздити (хто зможе і в кого буде час) за десятки кілометрів. І це при мері-спортсменові», — зазначає користувач Володимир Коваленко.