Говорити про звільнення острова Великий Потьомкінський зарано, — ОК «Південь»

Речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк прокоментувала інформацію про звільнення острова Великий Потьомкінський на Херсонщині.

Говорити про звільнення острова Великий Потьомкінський зарано, — ОК «Південь»

Українські військові встановили державний прапор на острові Великий Потьомкінський у Херсонській області, але говорити про звільнення острова ще зарано.

Про це заявила начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в етері марафону новин, передає Українська правда.

«Встановлення прапора — це сигнал для ворога, що ми працюємо, що земля наша, що це все Україна. І також це нагадування їм про незворотність тих процесів, які ми запланували. Але говорити про звільнення ще зарано», — зазначила вона.

За її словами, заяви від політиків чи депутатів про звільнення певних територій «можуть дуже суттєво вплинути на розвиток подальшої військової операції».

«Зауважте, військовий говорив про те, що встановлено прапор, не про звільнення абсолютне. Треба довіряти тим, хто це робить», — підсумувала Гуменюк.

Нагадаємо, вчора, 2 січня, народний депутат Олексій Гончаренко опубліковав відео зі встановленим українським прапором на острові Великий Потьомкінський. «ЗСУ звільнили острів Великий Потьомкінський!», — прокоментував відео нардеп.