Армія рф спробує захопити Київ та Харків — замкомандира роти в Теробороні

росіяни готуються до нового наступу. Армія рф може знову спробувати захопити Київ та Харків.

Армія рф може спробувати захопити Київ та Харків
Армія рф може спробувати захопити Київ та Харків

Про це під час ефіру заявив заступник командира роти в Теробороні Вадим Трюхан.

«Є всі підстави так вважати, бо в рф не збираються зупинятися. Для путіна зупинка чи вихід з України — це смерть і політична, і фізична. Адже якщо у путіна не буде успіху хоч десь, то він не зможе повернутися у велику гру. Зокрема не тільки з Заходом, а і з країнами третього світу, такими як: Китай, Індія, Пакистан», — каже В. Трюхан.

За його словами нова хвиля мобілізації, це дуже серйозні для нас загрози.

«Недарма наш головнокомандувач Валерій Залужний говорив, що мобілізація в рф своєї мети досягає. Вони залатали певні дірки на фронті, а по- друге, за різними підрахунками, від 200 до 25 тисяч угрупувань сил проходять підготовку по інтенсивному тренуванню», — каже військовий.

За його словами, українців очікує непростий кінець зими та початок весни.

«Треба бути готовими до того, що великі масиви військ російської армії будуть знову кинуті на прорив. Де саме, спрогнозувати зараз важко. Воєнні експерти та представники Генштабу обозначають всі ділянки фронту. Починаючи від Півдня та закінчуючи Білорусю. Сподіваюся, що ми до цього зараз серйозно готуємося. Адже немає відбутися повторення 24 лютого, коли на деяких ділянках фронту було важко або неможливо втримати натиск ворога. Нас очікує непростий кінець зими та початок весни. Місяць — два будуть дуже тяжкі бої по всій лінії фронту», — резюмує експерт.