росія збільшила кількість носіїв «Калібрів» в Чорному морі: загальний залп становить 20 ракет

росія збільшує кількість ракетоносіїв у Чорному морі. 14 січня країна-агресор вивела на бойове чергування ще один надводний і один підводний носій ракет «Калібр».

Наразі загальний залп складає 20 ракет. Про це повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

«Ворог вивів на бойове чергування в Чорному морі ще один надводний і один підводний ракетоносій. Наразі загальний залп „Калібрів“ складає 20 ракет. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!» — зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 14 січня рф атакувала Київ ракетами. Зокрема, повідомлялося про атаку на об'єкт критичної інфраструктури у Дніпровському районі столиці та падіння уламків ракети у Голосіївському районі, після чого там зайнялася пожежа. Її досить швидко вдалося загасити.

У міністерстві культури та інформаційної політики України повідомили, що уламки ворожої ракети впали на територію Національного музею народної архітектури та побуту Пирогово. Там працюють військові та правоохоронці. Постраждалих немає.

Нагадаємо, що росія розосереджує Чорноморський флот і виводить частину кораблів з баз дислокацій. Ймовірна причина цього — загроза ударів.