Справа Романа Дудіна або про правове свавілля в Україні

Судові засідання по справі екс-начальника СБУ Харківщини Романа Дудіна постійно переносяться під фіктивними приводами.

Роман Дудін
Роман Дудін

Про це повідомляє телеканал i-ua.tv

«4,5 місяці Печерський районний суд м. Києва разом з т.в.о. Голови Служби Безпеки України Малюком та Офісом Президента України не дають оскаржити підозру Фальсифікат цієї справи відомий Всім. Судові засідання постійно переносяться під фіктивними приводами. За 128 діб не проведено жодного допиту. Людину просто тримають під вартою, тому що так бажає Офіс Президента України! Звертаюся до лідерів країн „G 7“ з метою пришвидшити судову та правоохоронну реформи в Україні. Дудін та його адвокати відмовилися від участі в будь-яких процесуальних діях сторони обвинувачення до моменту розгляду скарги на підозру у сфальсифікованій ДБР справі», — повідомляє захист Р. Дудіна.

Щодо оскарження підозри, то засідання перенесли на 27 січня 12:00.

Нагадамо, що долю Романа Дудіна мають вирішити судді, які дали втекти до російської федерації (рф) ключовому свідку збиття MH17 та підігрували експрезиденту Віктору Януковичу.

Для розгляду призначено суддю Ірину Григоренко. Раніше ця ж суддя лишала під вартою Юлію Кузьменко, визнавала показання по справі держзради Януковича недостовірними (що юридично просто неможливо) та відправляла під арешт активіста за участь у протесті проти Авакова.

Фактично вказана суддя Григоренко виконувала політичні переслідування Офісу Президента.