У НАТО заявили, що після поразки плани росії не зміняться

Глава Військового комітету НАТО, адмірал Роб Бауер заявив, що після поразки в Україні агресивні плани кремля та диктатора володимира путіна не зміняться.

Роб Бауер
Роб Бауер

Він зазначив, що виснаження військових запасів рф під час бойових дій в Україні не вплине на агресивні плани кремля.

«Я думаю, що всі держави погоджуються з фактом, що незалежно від результату війни росіяни, скоріше за все, матимуть аналогічні амбіції. Навіть якщо вони програють війну з Україною, вони продовжать мати ті ж самі амбіції. І з цієї причини загроза не зникає», — заявив Бауер.

Військовий вважає, що після поразки в Україні російські збройні сили «зроблять висновки» та зможуть відновитись. Тому конфлікт НАТО та рф є цілком імовірним.

«Вони не були дуже успішними у цьому, коли здійснили вторгнення в Україну. На це знадобиться час. І чи йдеться про період від трьох до п’яти років, чи від трьох до десяти років — це те, про що ми разом повинні поговорити. Це буде вивчено розвідувальними службами», — повідомив Бауер.

Нагадаємо, колишній держсекретар США Генрі Кісінджер заявив, що членство України в НАТО буде «доречним» після того, як буде забезпечено мир.