Миколаївські десантники відбили штурм поблизу Мар’їнки (ВІДЕО)

Десантники 79 окрема десантно-штурмова бригада Миколаїв відбили штурм противником кількох позицій поблизу Мар’їнки, завдавши ворогу суттєвих втрат.

Миколаївські десантники відбили штурм поблизу Мар’їнки (ВІДЕО)

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Ворожа піхота силами до роти намагалася непомітно наблизитися до позицій десантників. Підступність ворога полягала в тому, що в цей же час він безупинну атакував інші наші позиції, активно застосовуючи на тих ділянках підтримку своєї артилерії. Тут же штурмовий загін намагався підійти тихо, без вогневої „допомоги“ своєї артилерії», — йдеться в повідомленні.

Утім, аеророзвідка миколаївських десантників виявила рух противника було. Вогневе ураження, зокрема з дронів, призвело до того, що ворог зазнав втрат ще на підступах.

«Вогонь зі стрілецького озброєння та гранатометів довершив справу: після значних втрат, противник відмовився від своїх планів і, під прикриттям димової завіси, окупанти втекли, кинувши на полі бою своїх загиблих», — зазначили у відомстві.

Нагадаємо, днями українські прикордонники накрили вогнем позицію росіян під Бахмутом. Внаслідок точного влучення знищено групу ворожих військ.