Вони хочуть захопити — ми не даємо, — військовий експерт про наступ рф

путін дав наказ захопити Донеччину та Луганщину до березня. Про це вже майже рік говорять, коли росія зрозуміла, що не вдасться захопити Київ і зрештою Україну.

Вони хочуть захопити — ми не даємо, — військовий експерт про наступ рф

Про це зазначив військовий експерт Олександр Білецький у коментарі телеканалу I-UA.tv.

«Була інформація, що хочуть зосередитися на адміністративних кордонах Донецької та Луганської областей. Вони хочуть захопити — ми не даємо», — підкреслив він.

За його словами, є ознаки того, що росіяни готують наступ на цьому напрямку.

«Відвели війська з Київської області, Чернігівської області, Сумської області, відбили Харківську область, відбили Херсон. Це прямі ознаки. Тому вони зосередилися на адміністративних кордонах», — сказав експерт.

Окрім цього, він зазначив, що Запорізька область теж у небезпеці.

«Я б ніколи не недооцінював противника. Противник теж учиться воювати, змінює постійно тактику. До всього цього треба ставитися дуже уважно та пам'ятати, що ціна — це життя наших бійців і життя наших людей, громадян. Вірогідність є завжди на війні. Противник теж аналізує оперативну обстановку, аналізує озброєння, яке приходить в Україну, аналізує безліч військових факторів. І виходячи з цього приймає рішення. Нам завжди треба бути готовими. Нам і до тактичного ядерного удару треба бути готовими, така вірогідність є. Постійна готовність до всього — це дуже важлива річ», — додав Білецький.

Нагадаємо, представник ГУР МО України заявив, що є ознаки того, що росія готується до нової спроби масованого наступу та захоплення сходу країни. Російський диктатор володимир путін наказав своїм військам захопити всю територію Донецької та Луганської областей до березня.