Роман Дудін звинувачує Єрмака і його команду в співпраці з ФСБ: нові подробиці

Екскерівник СБУ Харківщини Роман Дудін заявляє, що відкрита проти нього справа є політичною. Її замовником Дудін називає ФСБ росії, яке діє через українську агентуру.

Андрій Єрмак
Андрій Єрмак

Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

Як раніше повідомлялося, Дудін звинувачує керівника ОПУ Андрія Єрмака, його заступника Олега Татарова та колишнього куратора «Слуги народу» на Харківщині Вадима Слюсарєва у співпраці з ФСБ.

За словами Дудіна, саме Татаров організував його переслідування за вказівкою Слюсарєва, який 18 лютого виїхав до росії. Допис екскерівник СБУ Харківщини супроводив відео допиту помічника Слюсарєва, який розповідає про співпрацю шефа з ФСБ.
Проте, як стало відомо, це відео намагалися видалити з усіх соцмереж Романа Дудіна. Тож в Офісі Президента намагаються зачистити докази співпраці з ФСБ.

Раніше повідомлялося, що екс-начальник СБУ Харківщини Роман Дудін, який перебуває в СІЗО, звернувся до конгресвумен США Вікторії Спартц зазначивши, що особи з оточення Президента Володимира Зеленського створили момент заробітку в Україні.

Нагадаємо, що історія зі звільненням Романа Дудіна з посади начальника управління Служби безпеки України у Харківській області свого часу наробила багато галасу.

Читайте також


А. Маркевич: В Україні треба повернути закон про люстрацію

Посадовець «Укренерго» виявився агентом ФСБ: «зливав» ворогу інформацію про стан об’єктів енергосистеми України. А скільки ще таких агентів може бути в Україні на керівних посадах? Чому колаборанти та агенти фсб опинилися у владі та правоохоронних органах. Чому на паузі справа ексголови СБУ Івана Баканова та чи дійсно у керівництва України є громадянство рф, i-ua.tv говорили з ветераном прокуратури України, полковником юстиції запасу, адвокатом Анатолієм Маркевичем.

Рекомендовані публікації