Генеза цієї держави не слов’янська, — Володимир Тетерук про утворення росії

Генеза російської федерації абсолютно не слов’янська, вона азійсько-степова та не має нічого спільного з Європою.

Регіони російської федерації
Регіони російської федерації

Про це заявив головний редактор телеканалу I-UA.tv Володимир Тетерук.

«Нам дуже важливо розуміти одну річ: росія — це дегенеративне дитя орди, яке, набувши „статевої зрілості“ у вигляді великого князівства, а згодом і московського царства, системно відтворює дегенеративні режими, що загрожують як сусідам, так і всьому людству. І тому, коли „харошіє рускіє“ нам розповідають, що путін у всьому винен, як у репресіях 30−40 років минулого сторіччя Сталін з Берією, а російський народ такий самий страждалець, „жертва тирана“, то питання тут не в путіні, а в цьому псевдонаціональному утворенні, яке називається російським народом, який і є генератором зла», — зазначив він.

За його словами, немає такої національної республіки як росія.

«Є Башкортостан, Татарстан, Чеченська Республіка Ічкерія, Бурятія, Калмикія, Якутія… Вони мають свою територію, мають народ, який там проживає. Водночас я не знаю, де росія. Є москва, московити. Було Велике Князівство московське, яке потім перетворилося на царство, а до князівства це був московський улус, який ще раніше до того входив в улус Джучі. А улус Джучі — це частина імперії Чингісхана (Джучі — його старший син, якому заповідалися ці землі), і фактично державотворення московії — це монголо-татарське державотворення», — підкреслив журналіст.

Володимир Тетерук зазвичай називає росіян московитами.

«Я завжди виступаю за те, щоб називати їх не росіянами, а московитами. Тоді все стає зрозуміло. Московити назвалися росіянами, щоб замаскувати своє істинне походження та дику азійську сутність своєї імперії, щоб легше розчиняти в собі інші етноси, перетворюючи їх на манкуртів, пропонуючи стати якимись безликими росіянами, бо назвати бурята, якута чи калмика московитом — було б якось не дуже: не та історична спадковість. Уявіть собі: московити Улан-Уде чи Елісти, чи Грозного або Казані!.. А коли ми їх почнемо називати московитами, то тоді все буде більш-менш зрозуміло, принаймні в соціально-історичному контексті. Ми просто чіткіше бачитимемо, що немає ніяких росіян, а є багатомільйонна зграя манкуртів, яка утворилася в результаті імперської мутації з самих московитів і поневолених ними народів, які крадуть усе навколо — чужу історію, культуру, традиції й навіть унітази — маскуючись під виглядом якихось «слов'ян-росіян», — додав головний редактор.