Відповідь екскерівника Харківського СБУ Дудіна ДБР — в країні створють ілюзії внутрішніх перемог

Проходить зйомка фільму для відволікання суспільства від кризових явищ в країні та створення ілюзії внутрішніх перемог і контролю ситуації.

Роман Дудін
Роман Дудін

Про це заявив екскерівник Харківського СБУ Роман Дудін.

«Це ганебне політичне переслідування увійде в історію із тезою „Як не треба фальсифікувати справи. Або роль ЗМІ у оперативно-розшуковій діяльності“. Що відбувається? Проходить зйомка фільму для відволікання суспільства від кризових явищ в країні та створення ілюзії внутрішніх перемог і контролю ситуації», — каже Р. Дудін.

Що робив Р. Дудін?

Січень 2022р. — аргументував В. Залужному необхідність залишення в Харкові 92 бригади, яка вже 14 лютого мала вирушити в зону ООС і залишити регіон без захисту.

15 лютого 2022р. — за погодженням І. Баканова розпочинає Антитерористичні навчання спільно із 92 бригадою, 3 та 5 бригадами НГУ проводить демонстраційні заходи на кордоні з росією. В той же час охоплює місто мережею блок-постів та проводить посилені контррозвідувальні заходи.

20 лютого 2022р. — до УСБУ в Харківській області прибувають офіцери ГУР МО, які наголошують на вторгненні росіян найближчим часом. Після спільної наради Р. Дудін в рамках навчань АТЦ зобов’язує весь Харківський гарнізон на перебуванні в пунктах постійної дислокації 50% особового складу та зобов’язує видати зброю та боєкомплекти. На базі УСБУ спільно з ГУР МО створює єдиний вузол зв’язку із представників кожної структури Харківського гарнізону, які кожні 15 хвилин виходять на зв’язок із своїми підрозділами.

21 лютого 2022р. — УСБУ в Харківській області перехоплює розмову військової розвідки росії, які ставлять задачу своїй агентурі підпалити три церкви Московського патріархату з метою створення підґрунтя для вторгнення із тезою про «Захист віри православної». Агент затриманий, перехоплення розмови негайно оприлюднено у ЗМІ.

22 лютого 2022р. — на нараді у очільника ХОДА О. Синегубова, останній вимагає від Р. Дудіна прибрати блок-пости та закінчити навчання, натомість Р. Дудін відмовляє та повідомляє про те, що росіяни видали своїм угрупуванням 45 тисяч пакетів для трупів.

23 лютого 2022р. — спільно з офіцерами ГУР МО збирає термінову спільну нараду в УСБУ, на яку також прибуває командувач ОК «Схід» генерал О. Мікац (як він потім зазначить у показах — Р. Дудін організував нараду для власного піару). На нараді офіцери ГУР МО та Р. Дудін доповідають військовому та цивільному керівництву Харківського регіону, що ситуація на кордоні критична. О. Синегубов та мер І. Терехов відверто саботують вимоги негайно висунути техніку для організації укріплень та створення штучних перешкод для пересування ворога на можливих напрямках руху. О. Мікац висуває на північний напрямок м. Харків лише один 2-й батальйон 92 бригади. За наказом Р. Дудіна керівник Харківської НГУ займає аеропорт заводу ХАЗ та блокує його. В. Залужний о 22:00 дає команду на висування одного батальйону 93 бригади в Харків із Дніпропетровської області. Приблизно за тиждень до цього він направляє один батальйон 81 бригади на Ізюмський напрямок та декілька груп 3 полку спецназу на стик Харківської та Луганської областей.

23 лютого 17:00 Р. Дудін отримує інформацію про загрузку ВДВ росії в літаки для проведення вильоту, Спільно із генералом О. Мікацем та представником Генерального штабу генералом Тараном виїжджають у міжнародний аеропорт Харків, блокують його та виключають вишку, яка не дає приземлитись бортам ще у 5 регіонах України. На той час аеропорт вже контролюють бійці НГУ та СБУ.

24 лютого 2022р. 4:20 ранку — командир Східного регіонального Управління ДПСУ генерал В. Вовринюк доповідає про обстріли державного кордону від Луганської до Житомирської областей. Р. Дудін доповідає в Київ та піднімає гарнізон за командою «Війна».

24 лютого 5:00 ранку — спільно з офіцерами ГУР МО розробляється план та длокується місто. Видається зброя раніше підготовленим групам «Фрайкор», «Слобожанщина», Спілці ветеранів АТО Харківської області

24 лютого 6:00 ранку — в УСБУ зібрані всі керівники підрозділів та керівництво регіону. Після наради О. Синєгубов, мер І. Терехов зі своїми заступниками виїжджають до ресторану в центральній частині міста де виключають телефони (до речі цей факт доведено навіть у КП щодо Р. Дудіна)

24 лютого 7:00 ранку — 92 бригада тримає оборону в районі Північної Салтівки, НГУ тримає оборону на Білгородському шосе в напрямку Гоптівки, ГУР МО із НК Немічева, які потім стануть «Кракеном» на Північній Салтівці добивають те, що пропустила 92 бригада. Підрозділи СБУ «Фрайкор», «Слобожанщина», учасники АТО закривають простір за НГУ та частково діють спільно з ГУР МО, опер склад СБУ займає позиції на об’єктах критичної інфраструктури.

24 лютого 9:00 — перші полонені в цій війні. СБУ допитує та отримує першу інформацію про російські підрозділи.

24 лютого 10:40 — запит Києва на пошук губернатора О. Синєгубова, з яким немає зв’язку. ХОДА та мерія зачинені, працівників немає. Пошуки ні до чого не призводять

11:00 — команда Києва доповісти Президенту ситуацію в Харківській області на селекторній нараді

12:20 — доповідь заступника начальника УСБУ в Харківській області та поява О. Синєгубова

12:30 — команда О. Синєгубову зв’язатись з Президентом та пояснити свою поведінку

13:30 — команда Києва — О. Синєгубов пояснив В. Зеленському свою поведінку.

16:30 — відповідно Плану дій на випадок війни, після погодження з усіма керівниками евакуація частини особового складу УСБУ, техніки, майна родин та сімей, у тому числі членів родин «Фрайкору» та інших. Р. Дудін та спецпідрозділ «Альфа» разом із тими співробітниками, які на випадок окупації мали піти в «підпілля» — залишаються

25 лютого 17:00 — О. Мікац дає команду відійти за межі кільцевої дороги, у зв’язку із можливістю оточення міста. Доповідь керівництву СБУ — виконання наказу.

25 лютого 21:00 — наказ О. Мікаца Р. Дудіну використовуючи «Альфу» вивести колону патрульної поліції з міста та завести під охороною у м. Дніпро. Погодження наказу із керівництвом СБУ — виконання наказу.

26 лютого 4:30 ранку — наказ керівництва СБУ разом із спецназом негайно прибути в м. Київ

26 лютого 20:00 — Р. Дудін та Харківська «Альфа» займають позиції в ЦУ СБУ на 2-му поверсі із сектором вулиць Малопідвальна, Володимирська, Ірининська

27−28 лютого 2022р. — виконання завдань із затримання осіб в «урядовому кварталі» на вулицях Костьольна, Хрещатик та ін.

1 березня 1:00 — після повного розгортання 2-х бригад ЗСУ біля Києва, отримання протитанкових засобів та БК — рух колон в м. Харків

1 березня 22:00 — заїзд колон в м. Харків та доозброєння співробітників СБУ та добровольців, які вже там перебували.

Все вищевикладене повністю підтверджується фото, відео матеріалами, перепискою у Месенджерах та матеріалами КП.

2 березня — 29 травня 2022р. — колосальна робота УСБУ в Харківській області, із повними результатами якої можливо познайомитись у соціальних мережах на сторінці із назвою «Роман Дудін». Фактично стпном на 29 травня 2022р. — це 1/3 результату роботи всіх підрозділів СБУ всієї України.

Із найбільш знакових:

Близько 1000 затриманих посібників росії

Відкриття шлюзів на р. Сіверський Донець, що зупинило ворога на 3 тижні

Створення системи управління військами на базі планшетів Apple та передача фото, відео та космічних знімків ЗСУ та іншим підрозділам, загалом — більше 40 тисяч

Щоденна видача харків’янам безкоштовно 30 тон хліба та доставлення близько 700 тон гуманітарних вантажів

Передача ЗСУ 83 танкових двигуни та більше 20 вагонів танкових запчастин

Недопущення потрапляння систем управління «Байрактарів» та їх ракет ворогові

Злам систем управління ворога та передачі інформації агентурними мережами

Інформування захисників «Азовсталі» про час вильоту ворожої авіації

Нанесення удару по представникам російського генштабу на чолі з в. герасимовим в м. Ізюм

На все це та багато чого іншого є документальні та відео підтвердження.

З чого почалось політичне переслідування Р. Дудіна?

З того, що Президенту України дали прочитати текст, що «Р. Дудін займався своїми справами».

Хто дав цей тест Президенту?

— А. Єрмак, К, Тимошенко, О. Татаров, В. Слюсарев, котрих Р, Дудін категорично не влаштовував у м. Харків із своєю проукраїнською позицією.

Що інкримінують Р. Дудіну?

— ст. 111 — Державна зрада, щоправда в матеріалах ДБР не має жодної згадки про іноземні спецслужби, чи окремих громадян, все базується виключно на внутрішньому переконанні слідчого та прокурора (читай — Офісу Президента), ст. 407 — Самовільне залишення частини — це про виконання наказу, досі не зрозуміло, як самовільно із групою спецназу можливо перебувати в «урядовому кварталі», ст. 402 — Непокора — цей свіжачок додали лише 17.03.2023р. — Полягає він в тому, що місцевий керівник пропонував зупинити діяльність СБУ в Харківській області, і, за погодженням із генералом Сирським, ця дурна команда була невиконана (відео є).

Щось про ДБР:

Каральний орган А. Єрмака та ОП.

23 лютого 2022р. всі підрозділи із родинами виїхали на захід України. Насправді, вміють лише знімати фільми для «Марафону», по пунктах:

Збрехали про мою втечу на Волинь

Збрехали про мої інформаційні вкиди, дискредитуючі Україну

Збрехали про мою втечу з Харкова

Збрехали про залишену зброю та форму

Збрехали про захоплення влади у Харкові

Збрехали про невиконання наказів

Усього цього в матеріалах справи немає. Тому що цього і не було.

Що буде далі?

— ДБР та прокуратура передадуть матеріали в який-небудь районний суд, де цю справу будуть розглядати роками. Доки всередині країни керує не В. Зеленський, а А. Єрмак та О. Татаров — вони можуть судити мене за вбивство Кеннеді і дати довічне за це. Суди, прокуратура, правоохоронці повністю підконтрольні А. Єрмаку. Президенту, який не любить критики, потрібно лише сказати, що Р. Дудін його принижував — і Все. Правди тут шукати ніхто не буде.

Коли Р. Дудін вийде?

— Варіантів всього два — або коли В. Зеленський вижене цю російську агентуру впливу, або — відбудеться повне перезавантаження.

Нагадаємо, що Екскерівнику Служби безпеки України в Харківській області Роману Дудіну загрожує довічне ув'язнення за підозрою у державній зраді, кримінальних правопорушеннях проти встановленого порядку несення військової служби. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.