Вибухи на військових об’єктах в рф — наслідки збройної агресії проти України

Вибухи на військових об’єктах на території росії є наслідками збройної агресії рф проти України.

Вибухи на військових об’єктах в рф — наслідки збройної агресії проти України

Про це заявив представник Головного управління розвідки міністерства оборони України Андрій Юсов, коментуючи збільшення врожаю «бавовни».

«Імена всіх, хто це робить, ми отримаємо, напевно, після перемоги. Скажу так: це сили, які розуміють небезпеку путінського режиму, зокрема, і на території самої російської федерації», — пояснив він.

За словами представника ГУР МО України, вказаним силам відома інформація про маршрути й об’єкти воєнної логістики держави-агресора, тому демілітаризація московії триватиме.

«Триватиме доти, доки росія не виведе свої війська з України повністю — за межі кордонів 1991 року, не видасть воєнних злочинців і не відшкодує всі збитки», — підкреслив Андрій Юсов.

Серед іншого офіцер воєнної розвідки України оцінив загострення конфлікту між ватажком так званої пвк «ваґнер» пріґожиним із керівництвом армії держави-агресора.

«Звичайно, наразі це ще не збройне протистояння, воно не перейшло в якусь незворотну стадію, нікого не посадили й не вбили. Та конфлікт набирає обертів. Я думаю, важко було б уявити ще кілька років тому, що хтось дозволив би на адресу міністра оборони і керівника ГШ запускати весь запас нецензурної лексики, яка тільки є в московській мові», — зазначив Юсов, побажавши успіхів павукам у кремлівській банці.

Водночас представник ГУР МО України наголосив, що прояви внутрішньокремлівських протистоянь можуть бути не лише у вербальній, але й у вибуховій формі, як-от атака БПЛА по кремлю. Тож на тлі воєнних провалів ймовірність «бомбардування воронєжа», коли російські спецслужби в ім’я чекістського режиму вчиняють провокації проти свого ж населення, зростатиме.

«Головні загрози для московії власне в самій ній: сьогодні десятки тисяч уже знищених росіян, на смерть їх послав путін — і всі претензії до кремлівського режиму. Питання не до НАТО і не до України», — сказав Андрій Юсов.

Нагадаємо, ввечері 20 квітня з російського Су-34 впала бомба на Бєлгород, внаслідок чого на одній із вулиць міста утворилася велика вирва.

Рекомендовані публікації