Відправка на війну зовсім не навчених українців є зрадою найвищого рівня — експерт

Крім того, cкладається враження, що бажання ЗСУ наступати та розбити росіян, штучно стримують.

Віктор Жердицький
Віктор Жердицький

Про це під час ефіру заявив лідер руху «Суспільна Система» Віктор Жердицький.

«Миноборони чудово виконує дві функції. Перша — грібти гроші та красти гроші, за цим стоять сотні смертей українців. Друга функція — вони чудові Тік-Ток оборонці. Вони розповідають, як класно стріляють Леопарти та наші льотчики швидко навчаються в США. Також де буде наступ. Тобто забезпечують Тік- Ток оборону. Ми не можемо чекати, коли в Міноборони всі стануть порядними та почнуть працювати повноцінно на інтереси нашої країни, а не час від часу. Посилати людей на війну непідготовленими — зраджувати. В нас ТРО і купу інших людей, відправляли на війну зовсім не навчених. А це зрада найвищого рівня. Ненавчених людей відправляли на нуль з автоматами проти танків та бойової артилерії», — каже експерт.

За його словами, переконаний, що наше бажання наступати та розбити росіян штучно стримують.

«Головнокомандувача В. Залужного блокують, створюючи біля нього різні альтернативні центри для того, щоб він не діяв повноцінно в режимі секретності. Ми сьогодні працюємо — окремо більша частина народу, народ воює чи волонтерить, і окремо є політичний істеблішмент, який нічого не робить», — підкреслює експерт.

За його словами, українці не повинні чекати, що ця влада, яка не є патріотичною, зробить все, щоб ми виграли війну.

«Ми маємо самі організовуватися. Поширювати знання, готувати різні радіоелектронні засоби, вчити молодих та битися до кінця», — резюмує експерт.