Чому США забороняють бити по території рф - відповідь військового експерта

Україна не може наносити удари по території рф зброєю США чи Великобританії, тому тут головне питання, де наші ракети, які стріляли значно більше, ніж 500 км.

Ігор Козій
Ігор Козій

Про це під час ефіру заявив військовий експерт Ігор Козій.

«Тут головне питання чим? Зброєю США, зброєю Великобританії, зброєю Німеччини? Тож питання стоїть, яку зброю ми будемо використовувати. У нас були непогані розробки по ракетах, які стріляли значно більше, ніж 500 км. І де вони на сьогоднішній день? На це важко відповісти, так само, як і коментувати діяльність Кабміну, тому що вони працюють в закритих умовах. Але чи все вони роблять? Можу сказати однозначно, що ні. Адже ЗСУ залежать від діяльності уряду», — каже експерт.

Він підкреслив, що Україна буде готова до контратак, коли будуть повністю створені всі ресурси та буде надано все необхідне для ЗСУ, щоб провести контрнаступальну операцію.

" Якщо її не проводять, значить не все створено, зібрано та надано Збройним силам України. І це результат, як на сьогодні можна оцінювати роботу уряду, та діяльність міністра оборони", — резюмує експерт.

Нагадаємо, що Уряд ФРН вважає легітимними з точки зору міжнародного права удари ЗСУ по об'єктах на території Росії зброєю українського виробництва — офіційний представник Кабміну Німеччини Штеффен Хебештрайт.

Рекомендовані публікації