Звичайно Захід це Amazon, адже Україна віддала йому ядерну зброю — експерт

Україна віддала Заходу ядерну зброю, тому в Британії мають не обурюватися, а надавати нам всю необхідну зброю.

Бен Воллес
Бен Воллес

Про це в коментарі заявив суддя Конституційного Суду України у відставці Віктор Шишкін

«Так зване обурення міністра оборони немає жодних підстав. Чому це він обурився? І що це означає, що Британія та Захід — це не онлайн-магазин Amazon, тому не може передати Україні всю необхідну зброю зі своїх запасів. Вони якраз магазин. Нехай міністр оборони Британії спочатку уважно прочитає Будапештський меморандум. Особливо його 4 статтю. Саме згідно неї, США та Британія зобов’язані надавати нам всебічну допомогу», — каже експерт.

Він зазначив, що наша влада має використовувати будь-який міжнародний документ, навіть, якщо він з нашої точки зору поганий.

«У будь-якому поганому завжди знайдеться позитив. Він і стосується зобов’язань США, рф та Британії. Тож дивно чому Бен Воллес образився на критику зі сторони української влади. Його ніхто не змушував ставати міністром оборони. В даному випадку поділяю стурбованість Зеленського та емоційне сприйняття. В 90-х роках вони нас роззброїли, залишивши на одинці з агресором, замість ядерної зброї не дають нам іншого адекватного озброєння, а навпаки розпілювали наш ВПК», — каже експерт.

Він підкреслив, що Україна не повинна бути прохачем та кланятися перед США та Британією.

«Ми маємо дякувати за допомогу країнам Балтії, Словаччини та Чехії. Вони не мають перед нами зобов’язань. А ось США та Велика Британія мають перед нами зобов’язання. Тому немає чого корчити з себе ображеного Бену Воллесу», — резюмує В. Шишкін.

Нагадаємо, що Міністр оборони Британії Бен Воллес прокоментував обурення Володимира Зеленського про те, що НАТО не запросило Україну, та заявив, що його країна не є онлайн-магазином Amazon, тому не може передати Україні всю необхідну зброю зі своїх запасів