Держава сама створює все для розвитку корупції — адвокат

Секретар Ради РНБО О. Данілов рекомендував країнам НАТО розсекретити маєтки і яхти українських корупціонерів, однак держава сама створює все для розвитку корупції.

Держава сама створює все для розвитку корупції
Держава сама створює все для розвитку корупції

Про це i-ua.tv заявив адвокат Ростислав Кравець.

«Це свідчить, що наші антикорупційні органи практично нічим не займаються, окрім проєдання коштів платників податків. У нас є Антикорупційний суд, НАБУ, САП, АРМА, НАЗК, і Данилов ще просить нам допомагати боротися з корупцією. В цій заяві вбачаю держзраду та констатацію повної бездіяльності українських антикорупційних органів, які потрібно негайно ліквідовувати. Вони не виконують своїх функцій, а займаються іншою діяльністю, яка направлена на шкоду інтересів України. А Данілов знову на весь світ демонструє свою махрову некомпетентність», — каже адвокат.

За його словами, що стосується боротьби з корупціонерами, то держава сама створює все для розвитку корупції.

" Бізнесу не дають можливості вільно працювати, тому держава сама створює всі умови для корупції, постійно змінюючи правила ведення бізнесу. Люди, які займаються бізнесом в кінці кінців стають корупціонерами тому що по- іншому вести бізнес не можна. Наприклад, якщо ви захочети побудувати бізнес, ви не зможете цього зробити без порушення норм законодавства. Воно побудовано таким чином, що зробити без порушень щось неможливо", — каже експерт.

На його думку тезис про боротьбу з корупцією направлено на те, щоб більше красти та знищувати свої конкурентів.