Україна кров’ю наших хлопців зберігає все НАТО — Шишкін

Саміт НАТО у Вільнюсі показав повну слабкість Альянсу.

Україна кров’ю наших хлопців зберігає все НАТО
Україна кров’ю наших хлопців зберігає все НАТО

Про це під час ефіру заявив суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Саміт НАТО у Вільнюсі показав повну слабкість Альянсу. НАТО хоче залишитися в теплому кріслі. В країнах НАТО немає цілісної єдиної політики та кулака. Не виключаю, що НАТО не готове захищати само себе. А Україні не надали необхідну зброю. Зокрема літаки та ракети. Крім того, росіяни перебудувалися. Вони програли в 2022 році, але зараз роблять висновки. У них працюють заводи, які виготовляють дрони, шахеди, ракети, а на Заході нас просять не бомбити територію рф. У Другій світовій війні американці та англійці розбомбили ворожу техніку, що допомогло переломити хід війни. А те, що ми розбомбили аеродроми чи один літак — це крапля в морі», — каже експерт.

Він закликав Захід надати кошти, щоб Україна могла запустити своє виробництво ракет.

«Ми самостійно можемо виробляти ракети та бомбити Урал, а також заводи в москві та петербурзі. Україна може програти цю війну, тому що рф переходить на нові форми та технології ведення війни. А ми втратили цілий рік завдяки Арахаміям, Єрмакам і так далі», — каже експерт.

Він підкреслив, що НАТО не зацікавлено в розпаді рф.

«Давайте згадаємо 1991 рік. Коли комуністи кажуть, що ЦРУ розвалило радянський союз, то це не так. На Заході постійно думають про тепле крісло для своєї п’ятої точки. А якщо рф збережеться у тих же параметрах, вона буде загрозою всепланетарному правопорядку. Україна кров’ю наших хлопців зберігає все НАТО. А судячи з того, як себе поводить Захід, то там не зацікавлені у розпаді рф. Хоча була ідея нового союзу Британії, Польщі та Балтії й України. Однак вона досі не реалізована», — резюмує експерт.