Скандал з Київміськбудом набирає обертів: військові звернулися до Зеленського

Інвестори державної будівельної компанії Укрбуд, а з 2020 року Київміськбуд, вимагають, щоб президент Володимир Зеленський виконав свою обіцянку. Він на всю країну у 2019 році пообіцяв, що 13 тисяч інвесторів, які вклали свої кошти у житло, його отримають. Однак цього не сталося.

Президент будівельної компанії "Київміськбуд" Ігор Кушнір
Президент будівельної компанії "Київміськбуд" Ігор Кушнір

Про це у відеозверненні заявили інвестори ЖК «Чарівне місто», які чекають на квартири ще з 2016 року.

«Ми інвестори, вклали свої гроші в державну будівельну компанію. З 2016 року нічого не отримали, хоча нам обіцяв Зеленський, що вся нерухомість буде добудована. В свою чергу, комунальна компанія Київміськбуд гарантувала, що все буде добудовано. Однак вже 8 років ми оббиваємо пороги держустанов та судів і нічого не отримали», — каже інвестор, який вклав всі кошти в будівництво майбутнього житла.

[socpost]
[/socpost]

Варто зазначити, що серед інвесторів ЖК «Чарівне місто» багато військових, які прямо зараз ціною життя, захищають Україну. Однак їх родини змушені жити в жахливих умовах, відаючи в умовах економічної кризи останні кошти на оренду житла. Адже люди вимушені сплачувати розстрочку за неіснуючі квадратні метри.

Військові звернулися до В. Зеленського виконати обіцянку, яку він дав у 2019 році — добудувати об’єкти Укрбуду. Зокрема, ЖК «Чарівне місто».

Інвестори вимагають негайного відновлення будівництва та виконання обіцянок.

«Пане, президенте, виконайте свою обіцянку», — скандують інвестори біля недобудованого будинку.

Також інвестори створили чергову петицію № 12403 з вимогою зупинити корупцію та змінити керівництво ПрАТ «ХК «Київміськбуд» як таке, що втратило довіру інвесторів. Вирішити питання з відновлення будівництва об'єктів незавершеного будівництва.

Нагадаємо, що військові, які вкладали кошти у Київміськбуд, також звернулися до Зеленського. З вимогою добудувати їх житло та перевірити, куди ж керівництво Київміськбуду витратило їх кошти.