Експерт розповів, чи є у Захода план для розпаду рф

Стосовно плану Британії по розпаду рф, то це тільки поки заяви, загального плану по розпаду рф немає. Однак це велике завдання, яке потрібно вирішувати Україні ті світу.

Чи є у Заходу план для розпаду рф?
Чи є у Заходу план для розпаду рф?

Про це під час ефіру заявив політконсультант Ігор Душин.

«Ні, такого плану немає. Стосовно плану Британії по розпаду рф, то це тільки поки заяви. Однак це велике завдання, яке потрібно вирішувати Україні та світу. Я один зі співавторів київської мапи постросії. Ми до цих днів зіштовхуємося з неготовністю та неочікуваністю й небажанням обговорювати плани, сценарії, структури, темпи розпаду рф. Ці заборони виставляють вашингтонські діячі, яки впливають на європейців. Адже деякі країни ЄС вже готові обговорювати розпад рф, особливо ті, у кого є безпосередня загроза від цього монстра поруч. А ось стара Європа неготова. Однак потроху стара Європа йде до цього. Гадаю, що в цьому році це обговорення розпаду рф запуститься у всьому світі», — каже політконсультант.

На його думку, Кожна країна має свої рішення. Чому поки не розглядають план по розпаду рф.

«Міжнародні рішення швиденько не приймаються, якщо попередньо є доктрина — нам це не потрібно, для нас це погано. Завдяки зусиллям ініціаторів, проводяться консультації, а Україна досить швидко рухається в цьому напрямку»,-резюмує експерт.