Обійдеться штрафом — адвокат прокоментував завершення справи Князєва САП

Справу ексголови Верховного Суду Всеволода Князєва, постараються максимально зам’яти.

Адвокат прокоментував завершення справи Князєва САП
Адвокат прокоментував завершення справи Князєва САП

Про це в коментарі i-ua.tv заявив адвокат Ростислав Кравець.

«Цікаво, чому досі не вирішили, що робити з хабарниками з Верховного суду. До речі, сам Князєв виступав проти цього. Ймовірно, що особи, які не виклали свою думку стосовно дій хабарників, і входять в це організоване злочинне угруповування. Вважаю, що історія з завершенням справи Князєва, скоріш за все, намагання САП скоріше сховати всі обставини цієї справи від громадськості. Нагадаю, що було звільнено прокурора, який вирішив відкрити телефон Князєва, в якому ймовірно містилася важлива та цікава інформація для всього суспільства. Стосовно підозри іншим, то з огляду на те, що було повідомлення про те що один з адвокатів пішов на зустріч слідству, може свідчити про те, що Князєва очікує незначне покарання у вигляді штрафу. І це при тому, що він отримує щомісячно близько 400 тисяч гривень заробітної плати. А незадекларовані гроші Князєва, а це більше мільйона, навряд чи чи передадуть на потреби ЗСУ. Ці кошти йому взагалі можуть повернути «, — каже Р. Кравець.

На його думку, В. Князєв понесе незначну відповідальність. Зокрема, обійдеться штрафом.

«Треба зачекати, які статті вони оберуть. Не думаю, що там з’являться статті пов’язані з позбавленням волі чи корупцією. Не виключаю, що Князєва взагалі виправдають. Правоохоронна система просто плює в обличчя українцям, вважаючи, що громадянам можна все, що завгодно розповідати. Тому справу Князєва постараються максимально зам’яти. А дивлячись на те, як йде розслідування, ймовірно Князєва навіть виправдають», — резюмує Р. Кравець.

Нагадаємо, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершила досудове розслідування у справі про одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі колишнім головою Верховного Суду Всеволод Князєвим. Детективам Національного антикорупційного бюро доручено відкрити матеріали справи стороні захисту для ознайомлення.