Україну постійно позбавляли символів — Суддя Конституційного Суду у відставці

Саме тому ми не знаємо, де могила гетьмана Івана Мазепи, автора першої Конституції України Пилипа Орлика та гетьмана Богдана Хмельницького.

Україну постійно позбавляли символів
Україну постійно позбавляли символів

Про це під час ефіру розповів Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Незалежно від представництва національного етносу, ті хто воював проти України та українства не лише зі зброєю в руках, а і на інформаційному фронті, мають нести відповідальність за це. Їх треба притягати до відповідальності. Інформаційна війна настільки розгалужена, має різні метастази та розшарування, що кожну з них треба розбирати по кістках», — каже В. Шишкін.

На його думку, медійна пропаганда навмисно відбирала крикунів, які прикриваючись етносом народу (євреї ред.), який страшно постраждав в роки Другої світової війни, працювали на рашистську пропаганду, яка готувалася проти геноциду українського народу. А в Махачкалі гнійна пропагандистка гидота виплеснулася.

«І хоча на рф кричать, що вони православні, насправді ж вони представники пекла, а не православ’я. Адже попи московського патріархату не хочуть відспівувати військових, які загинули. Навіть німці інколи ховали радянських загиблих. У них хоча б інколи проривалися елементи людяності, а що у представників руського миру?», — каже В. Шишкін.

Він підкреслив, що делегація Ізраїлю в ООН одягнула жовті зірки Давиду, які змішували їх надягати під час Другої світової війни, як символ.

" Символізм має бути присутнім у політиці. До речі, погано, що Україну постійно позбавляли символів. Ми ж не знаємо, де могила Мазепи, Пилипа Орлика, Богдана Хмельницького", — резюмує В. Шишкін.