В Києві відбудеться VI Український молодіжний форум з управління інтернетом

У середу, 15 листопада, в столиці відбудеться VI Український молодіжний форум з управління інтернетом. Реєстрація вже відкрита.

В Києві відбудеться VI Український молодіжний форум з управління інтернетом
В Києві відбудеться VI Український молодіжний форум з управління інтернетом

За словами організаторів, реєстрація вже відкрита за цим посиланням: https://forms.gle/G5K9Rudz8EvZHkvt9

Час буде оголошено згодом. Посилання на захід, який відбудеться онлайн, буде відправлено в день проведення.

«Ви захоплюєтеся Інтернетом та його майбутнім, особливо в Україні? Хочете розібратися у головних проблемах, з якими стикається молодь в онлайн світі? Хочете дізнатися більше про захист персональних даних та кібербезпеку в умовах війни? Запрошуємо вас стати частиною Молодіжного форуму з управління Інтернетом в Україні, де ваш голос має значення.

Разом з учасниками з-за кордону ми обміняємося знаннями та ідеями щодо управління Інтернетом, а також поділимося викликами і можливостями, якими наповнене наше сьогодення в Україні", — сказано в повідомленні.

Чому варто доєднатись:

  • Управління Інтернетом: дізнайтеся про складний світ управління Інтернетом і те, як він працює в українському контексті.
  • Голос молоді: дізнайтеся, як саме ви можете долучитися до управління Інтернетом.
  • Українська перспектива: висловіть власну позицію щодо конкретних проблем та рішень, пов’язаних з управлінням Інтернетом в Україні.
  • Формуйте порядок денний разом з нами: ваш голос має значення.

«Реєструючись, ви маєте можливість запропонувати теми, які вас цікавлять. Ми прагнемо створити контент на основі найбільш популярних і актуальних тем для наших учасників. Ваш внесок є неоціненним у формуванні дискусій», — зазначають організатори.

Save the date та доєднуйтесь до дискусій про цифрове майбутнє в Україні. Молодіжний форум з управління Інтернетом — це платформа, де ваші ідеї та погляди важливі!

Слідкуйте за оновленнями та цікавими подробицями. Stay tuned!

#YouthIGFUA2023 #YouthInternetGovernance #UkraineDigitalFuture

Приєднуйтесь до Молодіжного форуму з управління Інтернетом в Україні