Суддя Конституційного Суду у відставці розкритикував діяльність Кабміна під час війни

Багато гуманітарної допомоги залишається на складах, тому виникає питання, чим взагалі займається Кабмін.

Віктор Шишкін
Віктор Шишкін

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

" На фронті потрібен одяг. Будь-якого розміру, для того, щоб переодягати поранених після того, як з них знімають закривавлений одяг, щоб довести до лікарні. Багато такої гуманітарки залишаються на складах. Цікаво, хто на цьому намагається нажитися? А можливо вороги, працюючи на ворога не віддають амуніцію воїнам. Якщо на це скаржаться волонтери, то виникає питання, куди на це дивиться Міноброни з усіма заступниками", — каже В. Шишкін.

За його словами, до волонтерської допомоги немає ніякого приватної власності.

«Це чисте адміністративне управління, пов’язане з адміністративним розподілом. Без накладання злочинної лапи тиловиків, які відсиджуються», — каже В. Шишкін.

Він нагадав, що СБУ відкрило справу проти мера Житомира за вибух греблі, щоб не дати пройти танкам рф. При цьому, на думку СБУ, екології України такі дії нанесли велику шкоду — збитки на 200 млн.

«Однак, коли мова йде про те, щоб створити перешкоду для просування ворожих танків та інших колон, до столиці Києва, вже немає питання про збереження екології. Куди дивиться президент Зеленський? Адже оборони держави та кадровий розподіл — його галузь. А чим взагалі займається Кабмін? Зокрема, Шмигаль? Він взагалі потрібен? Де взагалі наші міністри, що вони роблять під час війни?», — резюмує В. Шишкін.