Досі немає обіцяних масованих ударів по москві- Суддя Конституційного Суду у відставці

Це не правда, коли говорять, що під час війни не можна змінювати чи критикувати владу.

Суддя Конституційного Суду у відставці
Суддя Конституційного Суду у відставці

«Є така теза, що під час війни військові повинні взяти владу у свої руки. Тут постає питання, а які військові? Це ті, які крадуть у солдатів та окопників? Або комбати відправляють на бій не усвідомлюючи наслідки. Багато випадків, коли кажуть, що комбат ідіот та поклав безліч людей. Це недолуга теза. Ми маємо замислюватися не о формі, а про суть. Адже суть — це людина. Однак не можна допускати уніфікації. До речі, цивільна людина може стати видатним комбатом, і про це говорять підлеглі», каже В. Шишкін.

Він підкреслив, у президента В. Зеленського сидить багато негідників.

" Там багато сволоти, яка керує гуманітаркою, що не доходить до фронту та переселенців. Тому президент наводить порядок з гуманітаркою або тоді навіщо він там сидить?", — каже В. Шишкін.

Він підкреслив, що ступінь ідіотизму нардепи М. Безуглої, яка вимагала від головнокомандуючого військовий план на 2024 рік, просто зашкалює.

" Це питання до психіатрів, що нардепка вимагає план від головнокомандуючого під час війни. Це так само, якби у Сталіна вимагали у 1943 план війни на 1944 рік. Однак ми маємо критикувати владу, нагадуючи народу про 38 статтю Конституції. Тому це не правда, коли говорять, що під час війни не можна змінювати владу. Можна, якщо вона стає на антинародні позиції", — каже В. Шишкін.

На його думку, влада за 2 роки мала самостійно виготовляти озброєння, а не прости у Європі.

" Досить бомжувати перед Європою. Пройшло два роки, а де організація нашого виробництва? Чому ми купуємо дрони, у людей, які їх підпільно виготовляють. А де дрони, які летять на москву? Адже досі немає масованих ударів по москві. Хоча в рф організували масове виробництво дронів", — резюмує В. Шишкін.