Що страшніше злочин росіян, то більше уваги світової громадськості до нас, — політичний оглядач

володимир путін зробив усе за українців, аби привернути увагу світу до України. Адже що страшніше злочин росіян, то більше уваги світової громадськості до нас.

Що страшніше злочин росіян, то більше уваги світової громадськості до нас, — політичний оглядач

Про це сказав політичний оглядач та аналітик Олександр Палій у коментарі телеканалу i-ua.tv.

«Ми маємо теж трошечки міняти тактику свою в залежності від ситуації. Те, що було в березні-квітні минулого року, і те, що зараз, — це трошки різні речі. Не тільки американці, а і Європа втомилися, бо війна на них відобразилася й у плані інфляції. Дехто з них вважає, що це не їхня війна. Деякі європейці вважають, що можна повернути назад те життя, жити далі мирно, ціни знизиться, зарплати зростуть і все буде в них гаразд. Такого не буде. Потрібно рожеві окуляри знімати. Точніше, щоб таке було, за це треба боротися, треба над цим працювати та боротися за збереження цивілізації, за збереження демократії, а не чекати, що хтось цю роботу зробить. Українцям в цьому сенсі потрібно пояснити, що це війна всіх», — пояснив він.

За його словами, кожний український захисник на передовій захищає не тільки Україну, але й всю Європу, увесь цивілізований світ.

«Цивілізація не є чимось таким, що само собою існує та не є крихким. Тому ми маємо змащувати коліщата руху цивілізації, тому що якщо цього не робити, то крах нас чекає. Українці мають акцентувати на тому, що ми робимо роботу і європейців. А європейці мають активніше долучатися та допомагати. Це перший момент. А другий момент — пояснювати, що нам потрібна їхня допомога. Щоб вони нам допомогли в себе організувати це виробництво. Ми самі здатні це робити, може, навіть краще за них. Пояснювати їм, що організація виробництв у сфері ОПК їм теж вигідна, тому що по суті Україна стала військовим полігоном, де ідуть випробування зброї. Весь науково-технічний комплекс задіяний у цих питаннях. І вони бачать, яка зброя краще використовується, яка гірше. Від цього й наші союзники виграють», — зазначив експерт.

На його думку, можна лише приблизно розуміти, де можуть бути наступні конфлікти у світовій гібридній війні.

«Зрозуміло, що Тайвань може бути кінцевою точкою цієї війни. Але ще попереду азійські Балкани, ще маємо Казахстан, Афганістан. І невідомо, які там можуть розгорітися конфлікти в залежності від того, що буде з Іраном», — додав політичний оглядач.

Саме тому, підкреслив Палій, українці мають показати, що вони стали в авангарді боротьби за цивілізацію, першими отримали удар і стримали його.

«Якщо ви хочете далі зберегти цивілізацію, розвивати її та бути з демократичним цивілізованим світом, то ви маєте допомагати Україні. Але знову ж таки не як багатий дає милостиню жебраку, а як побратим побратиму допомагає. На жаль, у нас представники влади роблять інакше. Результату хочеться. Мова іде не про контрнаступ, мова про те, що змінилося в Україні за цей час», — резюмував він.