Українці біжать, тому що влада нічого не зробила, щоб підняти дух народу — Шишкін

Влада злякалася свого народу і нічого не зробила для перемоги, тільки протягує скандальний законопроєкт про мобілізацію.

Віктор Шишкін
Віктор Шишкін

Про це під час ефіру «З чим починаємо рік новий і що з цим робити?» заявив Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Лише екстренні міри пов'язані з ресурсами держави можуть бути серозною перешкодою на шляху агресії рф. Однак 2023 рік пройшов, а влада нічого не зробила. Тепер нам знову лише обіцяють мільйони дронів. При тому, що митниця ускладнює завіз комплектуючих для дронів. А скільки кротів ще все зливає ворогу. Тож дайте все зробити народу. Не бійтеся його, а озброюйте. В перші місяці повномаштабного вторгнення були зняті всі заборони, а потім влада злякалася свого народу і почала розпускати батальйони. У нас є багато талановитого народу, якого не треба боятися», — каже В. Шишкін.

Також він розкритикував закон про мобілізацію.

«Закон про мобілізаціє є, однак його авторів чомусь немає. Зник міністр оборони Умєров, який його не коментує. Чому люди бігають від мобілізації? Чомусь цей законопроєкт прокоментував головакомандувач Залужний. В нього є фронт, то хай ним і займається. А згадайте перший тиждень нападу рф на Україну — до військкоматів були черги з добровольців. А сьогодні українці біжать, тому що влада нічого не зробила, щоб підняти дух народу. Зелена влада руйнує нашу державу», — зазначає В. Шишкін.