Скандал із екскерівником юруправління АРМА, який посилається на КПК рф, набирає обертів

Колишній перший керівник юруправління АРМА Андрій Потьомкін після розголосу в ЗМІ ситуації, щодо його посилань на російський кодекс у діяльності агентства, заявив журналістам, що скріншот його блогу підробили і що такого бути не може.

Андрій Потьомкін
Андрій Потьомкін

Однак, хотілося б почути заяву А. Потьомкіна, яким чином, та хто саме так підступно вчинив, підробивши його блог? Адже web. arhive зберіг версію, яка була оприлюднена на сайті видання «Хвиля» 3 січня 2024 року. І якщо перейти за посиланням, то можна побачити — що колишній перший керівник юруправління в матеріалі під назвою… Олена Дума краще управляє АРМА, ніж попередники, пише, що АРМА ретельно виконує статі КПК російської федерації.

https://web.archive.org/web/20240110192923/https://hvylya.net/analytics/285459-po-indeksu-stati-367-uk-ukrainy-elena-duma-luchshe-upravlyaet-arma-chem-predshestvenniki

Тож виникає питання, невже весь цей час Андрій Потьомкін, який займав таку поважну посаду в АРМА не бачив, що надрукував та віддавав для публікації? І лише після того, як ситуація набрала розголосу, заявив, що скрін його блогу підробили.

Тож на кого тоді працює керівництво АРМА?

Довідка

web.arhive — процес збирання та «дублювання» веб-сторінок та цілих сайтів з метою збереження інформації та доступу до неї в майбутньому, якщо джерело виявиться недоступним.