По нардепам від ОПЗЖ не йде розслідування за колабораціонізм — громадський діяч

Цікаво, чому по багатьох нардепам від ОПЗЖ, досі не йде розслідування за колабораціонізм?

Іван Пєтухов
Іван Пєтухов

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив громадський діяч, підприємець Іван Пєтухов.

«В умовах воєнного стану треба було перевести економіку на військові рейки, як це зробили московити. Треба було проводити підготовку мобілізованих, а не хапати людей на вулицях за допомогою ТЦК. За два роки необхідно було розв'язувати нагальні проблеми з мобілізацією. Адже спочатку повномасштабного вторгнення на фронт пішли добровольці. Але замість цього, у владі намагаються прийняти ганебні законопроєкти та розформувати ДФТГ», — каже І. Пєтухов.

Своєю чергою, за словами головного редактора i-ua.tv Володимира Тетерука, паралельно з цими процесами в українське законодавство імплементуються московицькі та рашистські норми.

«Так непомітно, крок за кроком, ми будемо перетворювати на міні рашку. Однак міні рашка ніколи не переможе велику рашу», — підкреслює В. Тетерук.

На думку, І. Пєтухова, треба наводити лад в країні. Зокрема, для початку розібратися з деклараціями нардепів.

«Кожен журналіст має взятися за розслідування. Зокрема, треба уважно розібратися в деклараціях народних обранців, які дуже часто не відповідають дійсності. Цікаво, чому досі по багатьох нардепам від ОПЗЖ не йде розслідування за колабораціонізм?», — резюмує І. Пєтухов.