Ічкерійські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області — на черзі Кавказ (відео)

Ічкерійські воїни-добровольці Сил оборони України увійшли на територію Бєлгородської області.

Ічкерійські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області
Ічкерійські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області

«Незабаром ми зайдемо як визволителі на територію всього Північного Кавказу. Ми будемо боротися доти, доки двоголова гідра повністю не звільнить територію окупованої Чечні і не звільнить усіх наших полонених братів і сестер, яких незаконно утримують у в’язницях росії безліч років», — йдеться в повідомленні.

Воїни закликали всі окуповані народи, всіх мусульман повстати і будь-якими способами, по можливості не наражаючи себе на небезпеку, протистояти російській агресії.

Також ічкерійці закликали кавказців та всіх мусульман не йти на «вибори путіна», адже його режим і його росія століттями вбивала мусульман і використовувала нас у своїх корисливих цілях.

«Кадиров, на тебе незабаром очікує багато сюрпризів. Чекай нас. І, до речі, твої батальйони ми тут так і не зустріли. Ми зовсім не здивовані, але дуже хотілося б вас побачити», — додали в повідомленні.

Нагадаємо, що 12 березня 2024 року, Легіон «Свобода России», «Русский добровольческий корпус» (РДК) і бійці «Сибирского батальона» зайшли до Курської та Бєлгородської областей рф у межах спільної операції.

Пізніше стало відомо, що добровольчі формування російських визвольних сил вибили російських військових із села Тьоткіно в Курській області.

Тьоткіно — селище в Глушковському районі Курської області росії.

Треба зазначити, що в операції також взяли участь бійці підрозділу «Сибирский батальон», до складу якого входять якути та буряти.

Бійці «Свободы России» зазначили, що «йдуть на вибори». У відеозверненні вони пояснили свої дії бажанням визволити рф від путінської диктатури. Вони опублікували відео перетину українсько-російського кордону.