По три дитини у кожній сім’ї: уряд готує ґрунт для завезення мігрантів — експерт

«Зелена» влада може сказати, раз українці не хочуть народжувати по троє дітей, а треба відроджувати економіку, то давайте запустимо в країну мігрантів.

Демографічна ситуація в країні вкрай складна
Демографічна ситуація в країні вкрай складна

Про це i-ua.tv заявив народний депутат України ІІІ скликання, фінансист, координатор «Суспільної Системи» Віктор Жердицький.

" В уряді говорять, що для відродження нації треба, щоб в кожній родині було по три дитини. Однак ми знаємо, що за теперішніх умов це не можливо. Одиниці героїчних мам та сімей можуть утримувати троє чи більше дітей. Адже це важка праця при відсутності допомоги та захисту з боку держави щодо виховання, забезпечення та навчання дітей до повноліття. Тому «зелена» влада може сказати, раз українці не хочуть народжувати по троє дітей, а треба відроджувати економіку, то давайте запустимо в країну мігрантів. Тобто вони готують громадську думку, щоб люди через створену безвихідь погодилися запустити сюди мігрантів. Однак це страшна загроза існуванню української нації", — каже В. Жердицький.

Він підкреслив, що також не варто очікувати, що іноземні країни будуть давати Україні необхідні кошти для відродження нашої нації.

" Навіть дружні до нас нації, розуміють, що ми є їх конкурентами. Ми бачимо, що зараз робиться в Польщі. Якби ми сьогодні опитали поляків, чи хочуть вони бачити Україну в ЄС, це була б страшна цифра, яка показала, що нас там не хочуть бачити. Адже ми є конкурентами польським виробникам, перевізникам та фермерам, бо можемо повністю перекроїти ринок і вони втратять свої доходи і буде велика загроза їх добробуту. Тому жодна країна не буде фінансувати відродження української нації", — каже В. Жердицький.

На його думку, українці мають поставити правильний уряд та створити правильно політично економічну систему, яка дасть поштовх для національного відродження.

«Наразі уряд не думає, як покращити життя пересічного громадянина. Кабмін лише виконує вказівки президента та олігархів, які лобіюють свої інтереси та поставили на чолі уряду Шмигаля. Тому розмови, що кожна родина має народити три дитини теоретично правильні, і це треба робити, таким чином, щоб державна політика забезпечувала повноцінну життєдіяльність сімей, де буде 3 та більше дітей. Зокрема, це навчання, підтримка та повний захист всіх сімей, навіть, якщо там буде одна або дві дитини. Це завдання уряду. Однак для цього має бути українська влада, що буде працювати на інтереси нашого народу, а не влада олігархів та антинародної банди, яка сидить сьогодні в Офісі Президента», — резюмує В. Жердицький.

Нагадаємо, що за словами Д. Шмигаля загалом в кожній українській сім'ї має бути не менше трьох дітей для того, щоб Україна мала прекрасні майбутні перспективи, — йдеться у повідомленні.