БЛПА атакували підприємства в Татарстані

Влада суб’єкта рф республіки Татарстан 2 квітня заявила про атаку дронів на підприємства в Єлабузі та Нижньокамську, внаслідок чого стався вибух і є постраждалі, раніше повідомляли, що в Єлабузі збирають «Шахеди».

"Сьогодні вранці на підприємства Татарстану в Єлабузі та Нижньокамську було здійснено атаку безпілотних літальних апаратів
"Сьогодні вранці на підприємства Татарстану в Єлабузі та Нижньокамську було здійснено атаку безпілотних літальних апаратів

російські ЗМІ та російські Telegram-канали

Дослівно влада Татарстану: «Сьогодні вранці на підприємства Татарстану в Єлабузі та Нижньокамську було здійснено атаку безпілотних літальних апаратів. Серйозних руйнувань немає, технологічний процес підприємств не порушений. У Єлабузі, на жаль, є постраждалі внаслідок руйнування приміщення. Їм надається вся необхідна допомога».

Деталі: Повідомляється, що всі служби перебувають у підвищеній готовності.

У російських Telegram-каналах з'явилося відео одного з ударів.

На ролику видно, як дрон врізається в будівлю, внаслідок чого стається великий вибух, люди на передньому плані від переляку падають на землю.

За даними телеграм-каналу Baza, йдеться про п'ятьох постраждалих.

Зазначають, що в Єлабузі пошкоджень зазнав комплекс хостелів, який побудували для працівників особливої економічної зони (ОЕЗ) і студентів місцевого коледжу «Алабуга Політех» у 2022 році.