Фермерство знищують через ринок землі - фінансист

Поки українці не зрозуміють, що саме ми маємо встановлювати мету та задачі роботи від сільради і до президента та Ради, ми не тільки не збудуємо україноцентричну країну, а й не виграємо війну.

Віктор Жердицький
Віктор Жердицький

Про це під час ефіру заявив фінансист, громадський діяч Віктор Жердицький.

«В нас державний апарат працює проти українських інтересів, а також проти незалежного великого та середнього бізнесу й фермерства. Адже фермерство знищують через ринок землі. Адже економічно незалежні люди, які встають проти несправедливості. Зокрема, підтримують майдани та допомагають фронту. Поки українці не зрозуміють, що саме ми маємо встановлювати мету та задачі роботи від сільради і до президента та Ради, ми не тільки не збудуємо україноцентричну країну, а й не виграємо війну. Нас знищать, як народ», — каже В. Жердицький.

Своєю чергою, Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін зазначив, що в українську економіку треба повернути кошти з офшорів.

«Нас зараз давлять зі всіх напрямків. Ви, що здаєте Україну? Нас згідно З будапештським меморандумом роззброїв Вашингтон, а тепер вони корчують з себе тих, хто нас рятує? Фінанси - кров всієї промисловості. Акумуляція цієї крові повинна бути інвестована в Україну. Їх треба повертати з офшорів», — каже В. Шишкін.