Ті, хто каже не хитайте човна, є ворогами українського народу — Шишкін

Тому ті, хто каже не хитайте човна, є ворогами українського народу. Особливо зараз під час війни", а влада грає у псевдолібералізм.

Зараз стоїть наше питання, а чи виживе наша держава
Зараз стоїть наше питання, а чи виживе наша держава

Про це в коментарі завив Суддя Конституційного Суду (КСУ) у відставці Віктор Шишкін.

«Зараз стоїть наше питання, чи виживе наша держава? Давайте не применшувати можливість московії. Там є супер економічний складник. Вони перебудовують свою економіку, то війна в нас буде затяжною та довгою. І до яловості наших союзників ще додається яловість та зрадництво нашої влади. Україна могла впасти ще у перший місяць, якби народ не взяв у руки зброю», — каже В. Шишкін.

За його словами, президент В. Зеленський мав організувати оборону країні, а не розповідати у 2022 році про мільйон дронів.

«Зеленський 1,5 роки прогавив, а потім почав говорити про дронну промисловість. Наразі народ підпільно виробляє дрони та доставляє контрабандою комплектуючі», — зазначає В. Шишкін.

За його словами, потрібно гучніше кричати про націоналізацію.

«В Британії націоналізація відбувається на різних етапах розвитку. Хоча саме ця країна є основою капіталізму. Це потужна економічна школа. У нас же замість того, щоб вирішувати проблему, кричать не хитайте човна. До речі, при президенті Порошенко кричала не хитайте човна, а то путін нападе. І саме в цей час вибухали склади з боєприпасами один за іншим. А сьогодні ми граємо у псевдолібералізм. Тому ті, хто каже не хитайте човна є ворогами українського народу. Особливо зараз під час війни», — резюмує В. Шишкін.