Хочуть заробляти на крові — експерт про закупівлю кондиціонерів Укренерго

В Укренерго хочуть заробляти будь-якою ціною, не дивлячись на розбиту індустрію та енергетичну систему. При тому, що у владі багато хто хоче здати нас рф.

експерт прокоментував закупівлю кондиціонерів Укренерго
експерт прокоментував закупівлю кондиціонерів Укренерго

Про це в коментарі i-ua.tv заявив народний депутат ІІІ скликання, координатор Суспільної Системи Віктор Жердицький.

«Все це говорить про абсолютну непрофесійність вищого керівництва та власників Укренерго. По- друге, це свідчить, що вони хочуть заробляти за будь-яку ціну, не дивлячись на розбиту індустрію та енергетичну систему. Вони хочуть далі заробляти на крові. Замість того, щоб забезпечити економіку та людей — міста й села, необхідним та запланованим у достатній кількості енергією. Щоб люди могли нормально жити та працювати та для забезпечення обороноздатності країни. Чи у нас достатньо електроенергії? Нам не показують баланс виробленої, спожитої експортованої і імпортованої електроенергії. Якщо ти злочинець, або дурень і замість того, щоб побудувати необхідні захисні споруди, як це мали зробити на Трипільській ТЕС, ти розкрадаєш виділені гроші, і нічого не збудував. То як це назвати? Недоліком влади, дилетантським управлінням чи все-таки ворожою діяльністю?», — каже В. Жердицький.

Він наголосив, що влада мала захистити наші енергооб'єкти по яким бомбить ворог вже третій рік.

" Чому цього не було зроблено, та хто вкрав гроші? Треба запитати у Офісу Президента. Всіма цими діями наше суспільство ведуть до вибуху. І народу нічого не буде залишатися, як знести цю владу. Адже вона хоче здати нас росії. Причому — голодних, роздітих та змерзлих. Влада просто хоче довести суспільство до такого стану безвиході, Але їм не вдасться досягти своєї мети. Нас так просто зламати та перебороти неможливо", — резюмує В. Жердицький.

Нагадаємо, що «Укренерго» оголосило тендер на закупівлю кондиціонерів для потреб апарату управління. Відповідний тендер з'явився в системі Prozorro.

Планується закупити чотири комплекти кондиціонерних систем для потреб головного офісу.

Очікувана вартість закупівлі складає 629 130 грн.

Характерно, що раніше «Укренерго» назвала саме кондиціонери однією з причин нинішніх відключень.

Через обурення суспільства в Укренерго пообіцяли відмовитися від купівлі кондиціонерних систем.