Дрони атакували НПЗ у Краснодарському краї: подробиці

У ніч проти п’ятниці, 21 червня, безпілотник атакував Іллінівську НПЗ у Краснодарському краї РФ. На місці удару спалахнула пожежа площею 50 квадратних метрів.

Дрони атакували НПЗ у Краснодарському краї
Дрони атакували НПЗ у Краснодарському краї

росіяни стверджують, що полум’я вже нібито вдалося загасити. Внаслідок атаки постраждали двоє людей.

Раніше повідомлялося, що безпілотники атакували місто Єйськ, де розташований військовий аеродром. Про вибухи також повідомляли й в інших частинах Краснодарського краю. Відомо про щонайменше чотирьох постраждалих.

Пошкоджено господарські споруди. Пожежа на площі 50 кв. м уже ліквідували. За попередніми даними, постраждали двоє людей. На місці працюють усі екстрені служби", — написали у прес-службі.

Telegram-канал SHOT повідомив, що в районі селища Афіпський у Краснодарському краї пролунало понад десять вибухів, звуки також чули мешканці Єйська. За інформацією каналу, ППО відбивала масовану атаку безпілотників, було збито кілька повітряних цілей. Міноборони не коментувало інформацію, місцева влада також.

Як уточнює SHOT, перші шуми в Афіпському пролунали приблизно о 01:40 ночі, до цього було чути звук прильоту безпілотника. SHOT зазначає, що після кількох гучних бавовни розпочалося загоряння в районі місцевої ТЕЦ, даних про постраждалих немає.