Українців готують до капітуляції — експерт

Президент Володимир Зеленський підписав закон про мораторій на виплату зовнішнього боргу лише до 1 жовтня, бо в ОП готують суспільство до капітуляції у вигляді мирних договорняків.

Українців готують до капітуляції
Українців готують до капітуляції

Про це в коментарі i-ua.tv заявив народний депутат ІІІ скликання, координатор Суспільної Системи Віктор Жердицький.

«Те що Зеленський підписав закон про мораторій на виплату зовнішнього боргу лише до 1 жовтня, заплановані дії, на які він себе налаштував. Нагадаю, що у Зеленського готують новий мирний план до 1 листопада 2024 року, який, по- суті, є фікцією. Також багато чого робиться, щоб у суспільстві наростали депресивні настрої, і щоб суспільство погодилося на капітуляцію під соусом мирного плану. А всі дії з підняття податків, дикої мобілізації, коли непідготовлених людей відразу кидають на передову, без бойового досвіду, дискредитаційна робота ТЦК, яка ганьбить ЗСУ, відключення електрики та багато чого іншого, робляться для того, щоб більша частина народу була готова до капітуляції. З другого боку активізують Китай та домовляються зі Словаками, угорцями, щоб знову пустити до них нафту. Зате критично необхідної роботи з припинення розкрадання бюджетів усіх рівнів, запуску економіки на виробництво зброї і амуніції для ЗСУ, створення ефективної та відповідальної системи управління бойовими угрупуваннями і фронтами та багато чого іншого, від чого залежить виживання нашої країни — Зеленський і його монопольні органи влади - не роблять зовсім. Тобто в ОП працюють цілеспрямовано для того, щоб у листопаді вийти на багатофакторну необхідність укладення мирного договорняка, який фактично є капітуляцією та величезною загрозою для знищення української нації. Вже остаточної та незворотної», — каже експерт

На його думку, саме в рамках цих дій і треба розглядати закон про відстрочку виплат зовнішнього боргу до жовтня. Тобто, щоб суспільство в частині ділових людей та великого бізнесу, вимушено було також погодитися на капітуляцію у вигляді мирних договорняків.