Влада діє не в інтересах українського народу — Суддя КСУ у відставці

Адже влада не забезпечує розвиток країни для перемоги.

Віктор Шишкін
Віктор Шишкін

Про це під час ефіру заявив Суддя Конституційного Суду України (КСУ) у відставці Віктор Шишкін.

«Влада постійно говорить про Курськ, але чомусь мовчить про Покровський напрямок, де ми щодня відступаємо. Просто наступом на Курськ, від Покровська відвертається увага. Однак наступ на Курськ правильно сплановано. На жаль, влада діє не в інтересах українського народу, навіть, якщо вона працює на свою кишеню. Адже не забезпечує розвиток країни для перемоги. Не бачу від влади патріотизму. Тому влада може працювати на будь-яку агентуру. Зокрема, московську, турецьку чи вашингтонську. Влада ходить та клянчить дозвіл на удари ракетами по території рф. А де наш Південний Маш? А де ж наша ракета Сатана? Вона може дістатися Уралмашу та інших російських підприємств. А що ми зробили за два роки? Так само, як і при Порошенкові не було розвитку ВПК», — каже В. Шишкін.

На думку громадського діяча, фінансиста Віктора Жердицького, все це відбувається через невігластво або через стачу знань й відсутність уміння управляти процесами.

«Не відбулась передача знань від попереднього покоління наступним поколінням. Тобто це питання управління державою. До речі, на відміну від нас рф перейняла досвід радянського союзу», — Віктор Жердицький.

Другою причиною фінансист назвав побудову системи стяжання.

«Людину не візьмуть працювати на митницю, якщо вона не буде працювати, як ця система останні 10 років. Тобто працівник має зняти 5 — 10 тисяч доларів чи євро, віддати начальнику певну суму, той несе начальнику митниці і далі по ієрархії. А це система стяжання, яка побудована майже у всіх структурах управління. До речі, План Маршала розробляв нову систему стяжання із залученням системних інвестицій. На будівництві красти найлегше», — каже фінансист.

Третьою причиною Віктор Жердицький назвав ворожу агентуру, від ОП і до останнього райцентру на Півдні чи Сході.

«Зелені пройшовши до влади розігнали завод Маяк. Персонал цього заводу каже, що може відновити виготовлення озброєння за кілька місяців. Спочатку міномети, снарядів. На жаль, в Офісі Президента мовчать. Тому, якщо ми не вирішимо всі ці проблеми, воювати доведеться дуже довго та тяжко», — резюмує фінансист.