Коли прийде Той Самий Президент

Після чергових виборів, часто люди задаються питанням: а чи зможе новообраний Президент виправдати покладені на нього очікування?

Коли прийде Той Самий Президент

Очікування, як правило йдуть повторюваним з каденції в каденцію списком: підняти економіку, забезпечити захист конституційних прав і т.д.

Є один дуже точний і простий маркер.

І полягає він у тому, що Той Самий новий Гарант, почне формувати свою кадрову політику не з хаотичного розпихування на ключові посади своїх друзів і партнерів, йдучи за звичною і второваною дорогою «візантійщини»,
а почне запрошувати незалежних експертів (але не дай боже з грантового болота) за відкритий круглий стіл, формуючи свою стратегію і тактику на підставі рекомендацій експертного співтовариства.

Ось тоді і почнеться Золоте століття на території окремо взятої країни, і продовжиться воно до тих пір, поки мудрі громадяни продовжать вибирати собі керівників, користуючись цим принципом.

Саме з цієї причини, Президент Зеленський є перехідним Президентом.

При цьому, він не поганий і не гарний.

Але він покликаний, сподіваюся вже в останній раз, дати важливий урок громадянам виборцям, і показати на своєму прикладі, що і як робити не треба і що не несе благо для ввіреній йому країни і громадянам, а що реально приносить бажаний виборцями результат.

П.С. на мою думку, Зеленський прийшов в політику не за грошима, але за славою і визнанням.
А це дає надію на те, що відведений йому термін, він використає з більшою користю для громадян і країни, ніж його попередники.