Нейтралізація путлера після московитських виборів

Всеросійська свистопляска, названа виборами, вкотре засвідчила дві речі:

1. путлер — цілком органічне уособлення московитів з усіма відповідними наслідками.

2. російської опозиції як такої просто не існує і в найближчому майбутньому передумов для її вирикнення немає, а відтак і говорити про повоєнну конфігурацію там немає з ким.

Про нову каденцію московитського фюрера, наші завдання в боротьбі з московитами на полі бою та на дипломатичному фронті з метою невизнання світом божевільного диктатора говоримо з Суддею Конституційного Суду у відставці Віктором Шишкіним.

Як можна визнавати проведення виборів законними, якщо в них взяли участь незаконні суб’єкти — тимчасово окуповані території. Тому обраний президент рф володимир путін є нелегітимним. Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«В системі фронтів є ще інформаційний фронт. Це саме пов’язано з політичними подіями, які відбулися на московії — нібито вибори. Звичайно, що дипломатично-інформаційний фронт в нас повинен бути загострений. Громадянське суспільство може звертатися до влади та говорити про це в засобах масової інформації. Зокрема, про те, що вибори в рф мають бути визнані як такі, що проведені з порушенням і російського, і міжнародного законодавства. Адже під тиском та дулами автоматів була загнана частина населення громадян України для голосування. Виборчі дільниці були облаштовані в Запорізькій, Херсонській, Донецькій та Луганській областях, а також у Криму. А вони не є суб’єктом виборчого права, навіть за московським законодавством», — каже В. Шишкін.

На його думку, саме на цьому треба сконцентровувати увагу і показувати це європейському суспільству.

«Наше завдання показати світовому співтовариству порушення норм виборчого права. Таким чином постійно наголошувати: як можна визнавати проведення виборів законними, якщо в них взяли участь незаконні суб’єкти. Тому якщо у носіїв влади у Німеччині, Франції, США та інших є мужність і політична воля, то вони одноголосно мають заявити, що вибори є незаконними. А завдання нашої влади їх до цього підштовхувати. Тим самим, щоб світові лідери визнали нелегітимним обрання цієї істоти, яка намагається себе позиціювати, як президент рф. Він є нелегітимним, тому не може кудись їхати з візитом як глава держави й скрізь має бути виписано ордер на його арешт», — резюмує В. Шишкін.