Говорить солов’їна. Володимир Лановий, Іван Лозовий

Ю. Щербак нещодавно сказав: «Війну визначили гібридною, а на справді вона тотальна, оскільки проти України воюють на всіх фронтах…

" .

Україна повинна мати план дій, адже війна, і не лише за території, а і місце в історії. Є базові цінності, які потрібно берегти, бо якщо НЕ збережемо, то ми — суспільство розчинимось і станемо частиною інших суспільств. За останні 4 роки мільйони наших громадян родинами назавжди покинули країну.

Нашому суспільству не вистачає політ. культури і країна повинна почати виробляти цінності — свої цінності. Мантра «в Євросоюз» — дуже гарна, але ми туди, а дехто звідти…

В. Новодворська говорила «Україна — це надія, її треба берегти». Самим українцям треба розуміти — ми є велика цінність. Наша ціль — Україна заможна, життєздатна, незалежна.

Люди нарешті повинні усвідомити, що ні «Вова», «Юля», «Петя» — а те що кожний наступний арбітр нації використовує /змінює Конституцію під себе для отримання більшої влади, ось що важливо. Ну живе ж Британія без писаної Конституції. Може вже ми будемо обирати політиків, які здатні «тримати слово» (я не закликаю відмовитись від Конституції). Тому при владі повинні бути люди, які можуть тримати слово, а не продавати дива! Українці не створюють запиту на гарні манери політиків, на жаль. Звідси не відмежування популізму, брехні від реальності. Відсутній здоровий глузд в аргументаціях. Кожні вибори — як перепис розумного населення, тому нам необхідно пройти шлях «освіти» для формування культури виборів. Позитивним є факт, що суспільство швидше розвивається ніж влада.

Про це і багато іншого будемо говорити з гостями