Вільна територія

Яке наше суспільство, Яким воно бачить своє майбутнє, які приорітети. Людина без майбутнього — законсервована людина.

Інформаційна політика в Україні залишається орхаїчною, хаотичною. Маргіналізація суспільства- це катастрофа, а з іншого боку — це етап суспільної трансформації і це означає тільки одне — його повинні пройти, на це потрібен час. Він у нас є?! Добре, якщо цей час ми використаємо з користю для себе і з об’єктів перетворимось в суб’єктів власної націдеї. А якщо ні??? А якщо — ні, тоді буде як в срср — буде хліб — буде пісня + бидлогуморок =? .

Тому нам потрібно думати про глибинне, а не поточне.

Мирослав Маринович казав «Першоджерело кризи — в нас самих. Не матеріальна, а моральна убогість.». Звісно це так, наприклад якщо чиновники можуть собі дозволити красти у армії — ЦЕ МОРАЛЬНА УБОГІСТЬ. А ми — виборці робимо вигляд, що все Ок, заздалегідь розуміємо, що наша ментовська система і суди, які реформовані неодноразово — все одно нічого не зроблять, вніс заставу і гуляй собі поки твоя справа десь не загубится …

Глибина планування розвитку економічного, аналітичного — 4−5 років. Влада не думає далі… тобто після нас хоч потоп.

А наприклад рфія планує на 15−20. Різниця пройдеться по наших головах. Далі більше, Зе каже про середню зарплату в 10 600грн. А в цей час Богдан (??? не зрозуміло якого він лізе не в свою справу) — 16 000грн. Про що це каже: не можна прикриватися некомпетентністю ніби волею народу і рейтингом. Висновок — гарні хлопці — ще не професія!

Прем’єр Ізраїлю Голда Маєр наголошувала, що саме влада несе відповідальність за долю країни «я не знаю чого хоче нарід, я знаю, що йому потрібно».

Але я вірю, що все буде добре. Україна буде звичайною європейською державою з європейськими цінностями і правилами життя. Україна повинна стати заможною, життедайною країною.

Про це і не тільки на ТБканалі Я-UA.TV 17 грудня в програмі «Вільна територія» о 14 15, яку традиційно проведемо ми з головним редактором Володимиром Тетеруком. Гість студії Володимир Лановий доктор економічних наук, екс-міністр економіки, екс-віце-прем'ер-міністр .

Дивиться нас і ви дізнаєтесь багато цікавого.