Вільна територія з ізраїльським журналістом та публіцистом Ростиславом Гольцманом

2020 рік. ми повинні давати визначення рокам ?!! Так. 2019 — вибори в ВР — це не тріумф. Він відбувся на президентських виборах (в першому турі).

А вибори в ВР показали, що люди так і не зрозуміли повноваження гаранта і що вибори в Раду — це вибори Прем’єр-міністра і спікера ВР. Бо у нас парламентсько — президентська держава.

А ще ми всі роки незалежності згадуємо рік 1999. Це рік коли обрали фіктивного політика і державника — Кучму. Він побудував країну- трансформер, яку зібрала й контролює космополітично-денаціональна кланова мафія, що вибудувала в країні новітній неофеодалізм.

Всі вибори які відбувались за ці роки — це битва кланів. Багато хто скаже, що в Білорусі і в РФії взагалі один цар. Але ж ми повинні рівнятися на європейські цінності, а не на трясовину комуністично-гібридну. А олігархат і зараз визначає, яким бути ЗМІ, ВВП, тарифам, монополії…

На жаль сьогодні при владі онуки цієї системи.

Це наше сьогодення…

Політтехнологи часто стали згадувати, а іноді і порівнювати Україну з Ізраїлем (чи коректно це порівняння ?), якій воює 70 років, країну з населенням 8 млн людей.

Цікаво, що Ізраїльські фірми забезпечують тисячі українських айтишників замовленнями. В постійному стані війни продає стартами на млрд. доларів. Країна без чорнозему забезпечує себе сільгосптоварами …

Що знають про українців і Україну ізраїльтяни? Цікава їм наша країна як партнер? Що вони знають про війну на Сході України? Чий для них Крим? Чим живе сьогодні Ізраїль, які проблеми, перемоги? Скоро вибори, які перспективи ?

Про це і не тільки ми розпитаємо у відомого ізраїльського журналіста і публіциста Ростислава Гольцмана