Діалог представників з питань ВПО у ТКГ у Мінську з жінками-лідерами ВПО ч2

«08 липня 2020р. з 15−00 до 15−45 та з 16−00 до 16−45 години у прямому етері передачі «Громадянська влада зі Світланою Саламатовою» ми продовжуємо відкрите засідання Комітету захисту прав постраждалих внаслідок збройної агресії РФ (Громадської ради при Мінюсті України) за участі ініціативної групи жінок-лідерів внутрішньо переміщених осіб з різних регіонів України.

На цьому етері до нас приєднаються адресати звернення жінок-лідерів — представники з питань ВПО у Трьохсторонній контактній групі в Мінську Сергій Гармаш та Вадим Горан.

Зустріч відбудеться у форматі діалогу наших гостей у двох блоках програми з жінками-лідерами з Києва, Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Одеси, Львова та Маріуполя.

Нарешті, з перших рук ми дізнаємося, чого прагнуть чоловіки, які беруть участь у ТКГ в Мінську, та чи погоджуються вони з позицією жінок-лідерів ВПО. Чому наші гості погодилися представляти інтереси ВПО у ТКГ в Мінську? Що, насправді, зараз відбувається у ТКГ у Мінську чи є надія на позитивні зміни та зрушення?

Відповіді на ці та інші болючі питання наші глядачі зможуть почути під час прямого етеру у нашій передачі!

Чекаємо на зустріч!

"