Human Rock Life. Kraamola

Сьогодні у нас в гостях гурт Kraamola «KRAAMOLA» (від українського слова «крамола»). Назва чудово описує гучний, насичений музичний стиль гурту.

Музика поєднує в собі потужність та швидкість пауер металу, заряд хеві металу старої школи, й унікальні ритми та мелодії української народної музики, які нікого не залишать байдужим!

KRAAMOLA була заснована в 2008 році двома гітаристами, Анатолієм Зіневичем та Сергієм Кондровим. Їхня мета — створити справжній синтез європейського пауер металу та української етно музики. Оскільки за часи їхньої попередньої музичної кар’єри їм не вдалося знайти гуртів з потрібним співвідношенням, вони вирішили створити свій власний.

На сьогодні, KRAAMOLA — це унікальний проект, аналогів якому важко підібрати, і який повний рішучості привнести ковток свіжого повітря українській музичній спільноті. Команда повертається з довготривалого відпочинку і після випуску повноформатного альбому «На зламі епох» нарешті відновлює свою концертну діяльність.

Наступний реліз міні-альбом «Мольфар» містить ще більше фолькової енергетики, в таких піснях як Мольфар та Ой ти, жайворонку…

2019 рік був позначений майже повним оновленням складу — Анатолій Зіневич залишився єдиним оригінальним учасником колективу. В наступні роки гурт випустив ряд синглів, які передують релізу другого повноформатного альбому, який заплановано на 2023 рік. Окрім того, у 2021 році Kraamola відзняла перший офіційний виднограй на пісню «Про неї».

Слухайте українське!