Який політик потрібен на посаді міністра освіти і науки України?

«Інтрига з призначенням нового міністра освіти і науки України загострилася через викриття академічного плагіату у статтях кандидата-висуванця від спільноти ректорів Сергія Шкарлета.

Ще один із претендентів — Сергій Бабак, нинішній очільник Комітету з питань науки, освіти та інновацій також був викритий на плагіаті минулого року.

Є питання і до кандидатури Олексія Дніпрова з офісу президента, який за часів влади Януковича був заступником міністра Табачника.

І лише ім’я Олександри Антонюк — заступниці директора Інституту математики НАНУ, не заплямовано скандалами і співпрацею з режимом Януковича.

Особистість політика, який займе посаду міністра освіти і науки України, його професійні якості та досвід мають бути у центрі уваги суспільства, оскільки це посада ключава для забезпечення розвитку і майбутнього України.

Про те який політик потрібен на ключовій для суспільства посаді поговоримо із Олександром Співаковським — доктором педагогічних наук, професором, ректором Херсонського державного університету, Народним депутатом України VIII скликання."