Хто управляє землею під будинком?

Хто управляє землею під будинком? Фактично, громадяни України невільно вступили в основну фазу позбавлення їх земель сільськогосподарського призначення.

Виправдовуючи свої дії, влада це називає створенням «ринку землі». Хоча ринок, це насамперед вільні економічні відносини в яких українці можуть не тільки продати землю, а й мають можливість її купувати, розвивати на її основі виробництва і бути складовою економіки держави, у якій громадянин є фактичним співвласником України.

Афера з «напіввласністью», далі відчуження через кабальну оренду на 10 років, а сьогодні і розпродажем земель с/г призначення досить схожа з ситуацією в якій знаходяться співвласники землі на якій побудовані багатоквартирні будинки, в яких мешкають громадяни. За великим рахунком, сьогодні продовжується процес по фактичному відчуженню людей від управління спільним майном на прибудинковій території.

Як власникам багатоквартирних будинків не бути ошуканими створеними ОСББ, прибудинковими кооперативами і управляючими компаніями? Про це сьогодні говоритимемо з Миколою Сергеєвим, Головою правління ГО «Громадська рада самоврядування» і Ігорем Лялюком, урбаніст, архітектор в рамках проекту «Лідери громад в оновленій Україні».

Гість:

Микола Сергеєв — Голова правління ГО «Громадська рада самоврядування»

Ігор Лялюк — урбаніст, архітектор.

~~~

🔔 Тисніть на «дзвоник», щоб отримувати сповіщення про нові відео на каналі

✅ Приєднуйтесь у соцмережах:

YouTube: youtube.com/@i-ua

Facebook: www.facebook.com/IUA.TV

Telegram: t.me/iuatv

Twitch: www.twitch.tv/infouatv

~~~