Здорова Україна із Лідією Буцькою. Чи запрограмовані війни в генах народів

Гість програми Оксана Древіцька, доктор медичних наук, дитячий психіатр, психотерапевт і медичного психолог, академік АНВО - академії наук вищої освіти, академік МАОН - Міжнародної академії освіти і науки - Тема програми : Психогенетика: біологічні, психологічні та соціальні аспекти" Запитання до гості: О.

О., я знаю, що психогенетика - це той предмет, та тема - яку Ви викладаєте психологам, психіатрам. Що було в основі інтересу до цієї дисципліни.

О.О.: Так сталося. що генетика була цікавою для мене ще з інституту і коли я стала працювати психіатром, то намагалася знайти "ключик" до розуміння ряду так званих "ендогенних захворювань" Це шизофренія, епілепсія, афективні розлади такі як манія, депресія. Їх називали ендогенними бо вважалося. що не стільки зовнішні фактори впливають на ці процеси, скільки якісь внутрішні, порушення внутрішнього стану організму та нервової системи. Крім того, було відомо, що можна спостерігати певну спадковість, однак вона проявлялася незрозумілим чином - тільки через статистику: якщо в роду було накопичення хворих - то ймовірність захворіти була вищою.

Отже - Чи запоограмовані війни в генах народів? це вирок чи перспектива

Хто винен у походженні психічних розладів: батько чи мати?

Та інші питання сьогодні в нашій програмі.

Чи бути #ЗдоровійУкраїні – це питання, яке ми з Вами вирішуємо сьогодні разом!

Здорова Україна – велика і квітуча - це не міф – це можлива світла реальність для нашої країни. Реальність, яку ми маємо і можемо створити самі - своїми думками, образами, емоціями, діями, вчинками, звичками, словами, знаннями і мудрістю…

Програма «Здорова Україна» - це не програма про медицину і ліки, не програма про страждання і хвороби, а програма про фізичне, психічне, соціальне, культурне, розумове і економічне Здоров’я України і українців.

Програма про шляхи відновлення і зцілення, про механізми розвитку здоров’я всередині людини і всередині популяції, народу, нації…

Програма про величезний, гармонійний, неосяжний світ і потенціал Здоров’я в Україні, історію, культуру і механізми створення Здорової України, її долю і місію і шляхи , які приведуть до процвітання. Бо тільки здоровий організм може бути щасливим, багатим, мудрим і

Здоров’я це головне , те, без чого неможливий жодний прогрес і щастя

Культура, пам'ять нації, історичні міфи і правда, наше справжнє коріння, з якого ми виросли і розвилися, наші традиційні оздоровчі рецепти, щоденні здорові дії і мислеформи, нові оздоровчі технології, українці, які різними шляхами розвивають Здорову Україну - все це є тематикою нашого розслідування та опанування, та запорукою розвитку і Майбуття.

Друга програма з циклу «Здорова Україна з Лідією Буцькою» .

#Здорова#Україна, #Здоров’я

Лідія Буцька, кавалер ордена княгині Ольги 3 ступеню, лікар спортивної, реабілітаційної, китайської медицини, психотерапевт, доктор наук в області натуральної медицини, кандидат медичних наук в медичній реабілітації, фізіотерапії, професор, завідувач кафедри, Президент ГО "Екологія та здоров'я", лікар Майдану, волонтер, громадський діяч, активіст. Автор трьох поетичних збірок, 7 телепроектів, пісень, шести документальних фільмів.

Працює в області розвитку сучасних технологій омолодження та довголіття.